לחם חלבון - המתכון שיהפוך כל ארוחה לבריאה | ד״ר מאיה רוזמן

נמאס לכם לאכול לחם ולצרוך רק פחמימות, בלי חלבונים טובים? ד״ר מאיה רוזמן מביאה לכם מתכון מיוחד של המאזינה הקבועה שלה, באמצעות המתכון הזה תהפכו כל ארוחת פחמימות לארוחת חלבונים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
לחם חלבון - המתכון שיהפוך כל ארוחה לבריאה | ד״ר מאיה רוזמן
לחם חלבון - המתכון שיהפוך כל ארוחה לבריאה | ד״ר מאיה רוזמן | צילום: אינגאימג'
3
גלריה

הלחם מבוסס על מרכיבים זמינים שיש כמעט בכל בית, כמו קוטג', ביצים וקמח, והוא מצליח לשמור על איזון טעים בין מרקם רך ועשיר לטעם עדין ומנחם. יתרון נוסף הוא הגמישות – אפשר לשחק עם התוספות ולהתאים את הלחם בדיוק לטעם שלכם.

לחם קוטג׳
לחם קוטג׳ | צילום: ד''ר מאיה רוזמן
ביצים
ביצים | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
תזונה
/
לחם
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף