התפוח הוא אחד הפירות הפופולריים ביותר בעולם, ולא בכדי – הוא מתוק, פריך, משביע ועמוס ביתרונות בריאותיים. אבל מה באמת יש בתפוח שגורם לנו לאהוב אותו כל כך?
תפוחים מכילים 9-10% סוכר, כך שבתפוח במשקל 200 גרם יש כ-20 גרם סוכר, שהם 4-5 כפיות. עם זאת, תודות לכמות הסיבים הגבוהה, הסוכר משתחרר לאט יותר בגוף, כך שאין מדובר בהשפעה דומה לזו של סוכר לבן.
טיפ: השייק עשיר בוויטמין A החיוני לבריאות העור והראייה, והוא מהווה תחליף מצוין לארוחת בוקר או נשנוש בריא לאורך היום