תפוח ירוק או אדום? היתרונות והחסרונות של כל צבע | ד״ר מאיה רוזמן

מהסיבים שמסייעים לעיכול ועד לשייק המושלם - גילינו את הסודות הבריאותיים החבויים בפרי האהוב עלינו, והפתענו לגלות שהצבע שלו משפיע על המתיקות בדרך שלא חשבתם עליה מעולם | ד״ר מאיה רוזמן

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
נמנעים מקפה ושותים תה? זה לא בהכרח עדיף | ד״ר מאיה רוזמן
נמנעים מקפה ושותים תה? זה לא בהכרח עדיף | ד״ר מאיה רוזמן | צילום: אינגאימג'

התפוח הוא אחד הפירות הפופולריים ביותר בעולם, ולא בכדי – הוא מתוק, פריך, משביע ועמוס ביתרונות בריאותיים. אבל מה באמת יש בתפוח שגורם לנו לאהוב אותו כל כך?

תפוחים מכילים 9-10% סוכר, כך שבתפוח במשקל 200 גרם יש כ-20 גרם סוכר, שהם 4-5 כפיות. עם זאת, תודות לכמות הסיבים הגבוהה, הסוכר משתחרר לאט יותר בגוף, כך שאין מדובר בהשפעה דומה לזו של סוכר לבן.

טיפ: השייק עשיר בוויטמין A החיוני לבריאות העור והראייה, והוא מהווה תחליף מצוין לארוחת בוקר או נשנוש בריא לאורך היום

תגיות:
תזונה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף