כשמדברים על אוכל בריא, שיבולת שועל כמעט תמיד ברשימה. היא מופיעה בדייסות, גרנולות, שייקים ומאפים, ונותנת תחושת שובע טובה לאורך זמן.
אבל מעבר לסיבים ולוויטמינים, בשנים האחרונות מתברר שלשיבולת שועל יש גם השפעה מפתיעה על מצב הרוח: היא עשויה להרגיע, לשפר רמות סרוטונין במוח, ולעזור לנו לעבור את היום בתחושה טובה יותר.
לסיכום, אני ממליצה לשלב בימים אלו שיבולת שועל כארוחת בוקר, דייסה או בנוסף ליוגורט, בארוחות הבינים, אפשר להכין ממנה עוגיות, וגם כארוחת לילה שתתרום לשינה טובה.