המאזינה שאלה אם עדיף לאכול פרי מייד לפני האוכל, או אחרי הארוחה? כי שמעה תגובות סותרות מחבריה. רבים שמעו את המשפט "אל תאכלו פרי אחרי הארוחה" – כי זה כביכול יפריע לעיכול, יגרום לתסיסה בקיבה או יעלה את רמות הסוכר בצורה חדה. אבל מה באמת קורה בגוף?
גם הפירות נכנסים לתערובת הזו, ולכן אין הבדל אם נאכלו לפני הארוחה או אחריה – כולם מתעכלים באותו "תור".
לעומת זאת, אכילת פרי כחלק מהארוחה או מיד אחריה גורמת לספיגה מעט איטית יותר – אך לא פוגעת בערכים התזונתיים של הפרי. זה אפילו עדיף אם רוצים לקבל מהפרי שובע לזמן ארוך יותר!