“קיימת תיאוריה שלפיה שורפים קלוריות לפי משקל הגוף ולפי קילומטר ריצה או הליכה - זאת אומרת קלוריה אחת לכל קילומטר. אם את שוקלת 60 קילו, תשרפי 60 קלוריות לכל קילומטר שתרוצי או תלכי, לאט או מהר. אם תרוצי חמישה קילומטר בחצי שעה, תשרפי 300 קלוריות. ואם תצעדי חמישה ק"מ בשעה שלמה, תשרפי את אותה כמות קלוריות בכפול זמן. בסופו של דבר זה לא משנה, כי כמות הקלוריות הנשרפת דומה. עלינו לקחת בחשבון שאם אנחנו מאוד מתאמצים במהלך אימון כושר גופני, הגוף שורף קלוריות גם אחרי הפעילות. זאת אומרת שלאחר אימונים הגוף נמצא במצב התאוששות, וככל שהאימון קשה יותר אנחנו שורפים יותר קלוריות גם אחריו. לדעתי אנשים שרק עכשיו מתחילים להיכנס לכושר צריכים להתחיל מאימון קצת יותר אטי, ולאט־לאט להעלות את הקצב ולהשתפר. בהמשך ההמלצה היא לרוץ ריצה מהירה לזמן קצר יותר”.
"קמח הכוסמין עשוי מחיטת הכוסמין, שנחשבת לעתיקה יותר מבין זני החיטה. יש בה קצת פחות גלוטן וקצת יותר חלבון, וככל הנראה היא גם עברה פחות הנדסה גנטית. בדיוק כמו בקמח העשוי מחיטה, גם בכוסמין יש לנו קמח לבן וקמח מלא. זאת אומרת שכשאוכלים מזון העשוי מכוסמין יש לדאוג לאכול כוסמין מלא, כדי שלא נפסיד את הערך התזונתי שלו. לדעתי אם את אוכלת לחם מקמח כוסמין מלא, קחי בחשבון שהוא אינו מוצר בריאות. הוא מכיל בתוכו רשימה ארוכה של חומרים משמרים שלא תמיד נחשבים למאוד בריאים".