"הדבר היחיד שעלול לקרות אם תעבירו את הירקות טיגון קטן הוא שחלק קטן מן הויטמינים מסיסי השומן, כמו ויטמין A, יעברו אל השמן שיספח אותם", סיפר ד"ר רוזמן, "אבל חשוב שתזכרו שהרי במילא אנחנו מוסיפים מים לסיר, ואוכלים את כל מה שיש בתוכו, כך שזה לא באמת משנה". לדבריה של ד"ר רוזמן כל עוד נהנים מהמרק הויטמינים יכולים להיות בתוך הירקות עצמם, או בתוך הנוזל, "חשוב לציין כי גם מינרלים רבים כמו אשלגן אחר כך עוברים למי הבישול, אבל כשצורכים מרק לא מפסידים אותם".