עוד הוסיפה ד"ר רוזמן, כי "לכל שמן יש ערכים תזונתיים משלו; שמן זית מסייע בהורדת הכולסטרול בדם, שמן חמניות בכבישה קרה עשיר בוויטמינים, ואף משדרג את הטעם של הסלט. יש שטוענים כי שמן זרעי דלעת מסייע לפוריות, ואילו שמן אגוזי מלך עשיר באומגה 3. שמן שומשום מכיל נוגדי חמצון מיוחדים וטעם חזק שמשדרג את הירקות המוקפצים, ולתפיסתי במהלך היום יום כדאי להשתמש בכמה סוגי שמן איכותי ובריא בכדי ליהנות מכמה יתרונות תזונתיים".
ומה בדבר שמן קנולה? ד"ר רוזמן הייתה חייבת להסביר אחת ולתמיד ששמן קנולה לא מופק מצמח הקנולה פשוט כי אין כזה צמח. "שמן הקנולה הופק מצמח הליפתית, שנפוץ מאוד בקנדה, אבל השמן שהפיקו ממנו היה מאוד חומצי והכיל חומרים רעילים. באמצעות הנדסה גנטית, המציאו זן חדש לצמח הלפתית שמופחת בחומציות, הוציאו את החומרים הרעילים והכניסו לתוכו גם אומגה 3", אמרה.