“בתור התחלה חשוב שתעבור את כל הפרוצדורות שצריך כשרוצים למכור מוצר מזון, ותפנה למשרד הבריאות. בהמשך תראה אם אתה מעוניין למכור לקהל הרחב את הבלילה או למכור את הקרפ עצמו. אני באופן אישי ממליץ לך למכור את הבלילה בתוספת הסבר מאוד מפורט שאיתו אנשים יוכלו לעבוד. בשלב הבא קבע כמה פגישות עם בתי טבע למיניהם, משווקים פרטיים, ואפילו מנהלים של רשתות בתי קפה או מסעדות טבעוניות. במהלך הפגישה תתנו להם לטעום את הקרפים, ותציעו להם בלעדיות. לדעתי מספיק שתהיה לך רשת בתי טבע אחת ומסעדה אחת שבה המוצר יימכר באופן בלעדי - ותוכל להרוויח יפה”.