הקליפה יותר בריאה מהירק או מהפרי? | מאיה רוזמן עושה סדר

התזונאית התייחסה לטענה שבקליפות יש יותר ויטמינים וסיבים מאשר פרי או בירק עצמם, והפריכה את המיתוס. בנוסף: נתנה הסבר מודע דווקא כדאי לקלף את הקליפה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
פרות וירקות בסופר
פרות וירקות בסופר | צילום: אביר סולטאן, פלאש 90

אז אין בעיה לאכול מלפפון מקולף, תפוח מקולף, מלון ומנגו מקולפים, או כל פרי או ירק אחרים. ההיפך, יש טענה שאם מקלפים מסירים את רוב הריסוס. ולסיום – עובדה שאין המלצה לאכול רק את הקליפות.

תגיות:
פירות
/
ירקות
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף