"המשתתפים במחקר קיבלו תפריט צמחוני או טבעוני, דל בקלוריות ובפחמימות, למשך 3 חודשים, בהם בדקו להם לחץ דם וכולסטרול בדם", סיפרה ד"ר רוזמן. "המשתתפים בשתי הקבוצות ירדו בממוצע 6 ק"ג, וכל מדדי הבריאות שלהם השתפרו מבחינת סוכר, סיכון למחלות לב וסוכרת ולחץ דם".
בסיום, הדגישה: "החוקרים המליצו לכל אלו שמחפשים עכשיו בהתאם לטרנד והתיאוריות החדשות לפצוח בתפריט חלבונים, שכדאי לעשות תוך שימוש באופציות צמחוניות שהן גם ידידותיות יותר לכדור הארץ מבחינת אפקט החממה, ומביאות בסופו של דבר לאותן תוצאות כמו בתפריט שאינו צמחוני".