"חסות מכל הסוגים וכל הצבעים מכל המבחר הגדול שנמצא היום בשוק נחשבות בעיניי לירק על. יותר מכל מיני עלים טרנדיים כמו כרוב קייל למשל", הבהירה. "החסה עשירה מאוד בוויטמין A שחשוב למערכת החיסון, בוויטמין C, בחומצה פולית שחשובה ליצור כדוריות הדם שלנו וגם למערת העצבים, עשירה בוויטמין K שחשוב לקרישת הדם וגם בסיבים תזונתיים שחשובים לבריאות המעיים שלנו".
בהמשך, תיארה: "כמו בכל העלים הירוקים, גם החסה עשירה בחומר הנקרא כלורופיל, המקנה לה את צבעה הירוק. הכלורופיל מסייע לפינוי הרעלים מהגוף, ולחידוש רקמות הגוף. בחסה יש 0% שומן, 0 כולסטרול, וכמות הקלוריות הנמוכה ביותר מבין כל המזונות הקיימים: 15-10 קלוריות במאה גרם. בחסה יש 95% מים! זה אפילו יותר מים ממה שיש בחלב".