במסגרת יריד התיירות הבינלאומי ATM – Arabian Travel Market נחשפו הנתונים המרשימים על התיירות בדובאי, מהם עולה כי היו 4.67 מיליון לינות של תיירים מרחבי העולם ברבעון הראשון של 2023. זאת, בהשוואה ל-3.97 מיליון לינות של תיירים בתקופה המקבילה ב-2022.
למעשה, מדובר בצמיחה של 17% מהשנה שעברה והנתונים הטובים ביותר מאז מגפת הקורונה, מה שהופך אותה ליעד הבינלאומי המתוייר ביותר בעולם, זאת על פי הנתונים העדכניים שפרסמו על ידי מחלקת הכלכלה והתיירות של דובאי (DET).
שיח' חמדאן בן מוחמד בן ראשיד אל מקטום, יורש העצר של דובאי ויו"ר המועצה המבצעת של העיר, אמר: "הגידול המדהים בלינות תיירים ברבעון הראשון של 2023 מציב את דובאי כאחד מיעדי המפתח המובילים את הדרך להתאוששות של מגזר התיירות העולמי. הישג זה התאפשר בזכות החזון המרחיק לכת של ההנהגה להפוך את דובאי לאחד המטרופוליטניים הצומחים ביותר בעולם ולמרכז הבולט בעולם לנסיעות, יזמות והשקעות".