מלון היוקרה The Drisco ששוכן במושבה האמריקאית בתל אביב, ומסעדת George & John שבתוכו, מצטרפים בתום תהליך בדיקה ארוך וקפדני לארגון העולמי Relais & Châteaux.

"רלא אנד שאטו" הוקם בשנת 1954, ומאז הוא מקדם מגוון של מסורות קולינריה ואירוח יוקרתיים. מדי שנה מוגשות למעלה מ-500 בקשות הצטרפות לארגון, רק כ-2% מהן מסתיימות בהצטרפות לארגון האקסקלוסיבי. כיום "רלא אנד שאטו" מאגד כ-580 נכסים, 80 מלונות ו-340 כוכבי מישלן ב-65 מדינות ברחבי העולם.

שף תומר טל (צילום: חיים יוסף)
שף תומר טל (צילום: חיים יוסף)

מלון דריסקו כולל 42 חדרים מעוצבים שמשקפים את ההיסטוריה המפוארת של המלון, שנפתח לראשונה ב-1866 במושבה האמריקאית. במלון ציורי קיר מקוריים משנת 1925, בר משקאות, מרפסת גג הצופה לחופי תל אביב, חדר כושר, חדרי טיפולי ספא, גינה מטופחת ועוד.

האירוח במלון כולל חוויה קולינרית עילית במסעדת George & John של שף תומר טל, שדורגה בין 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון לפי דירוג "50 BEST" (2022-2024). 

לוראן גרדינייה, נשיא Relais & Châteaux: ''סוף-סוף יש מקום בישראל שעונה לקריטריונים של תרבות האירוח שלנו ושף המגיש אוכל משובח ודואג לקדם עונתיות, מקומיות ויצירתיות. הגיע זמן שתהיה בארגון נציגות מהאזור, וזוהי גאווה גדולה עבורנו''.

אבי זק, מבעלי The Drisco ומסעדת George & John: "אין מילים לתאר את תחושותיי בעניין ההצטרפות שלנו ל-Relais & Châteaux. מדובר בארגון היוקרתי והרציני ביותר בעולם בתחום המלונאות והקולינריה. הצטרפותנו לארגון חשוב זה, במיוחד בימים קשים אלו, הינה תעודת כבוד עצומה לכל צוות George & John ולמלון The Drisco".

שף תומר טל, מסעדת George & John: "הצוות שלי ואני גאים להיות המסעדה הראשונה בישראל שמצטרפת ל-Relais & Châteaux. מאחורי ההצטרפות עומדת עבודה קשה, נחישות, ומטרה אחת - לספק לאורחים שלנו חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר, כזאת ששמה על הצלחת את הלב שלנו בכל יום מחדש".