החברה תטוס בינתיים ליעדים לונדון, ברלין, אמסטרדם, ז'נבה, באזל ומילאנו. טיסות ליתר היעדים אמורות לחזור בחודש אוקטובר הקרוב. כידוע, חברת התעופה הפסיקה לטוס לישראל עם פרוץ המלחמה והייתה אמורה לחזור לפני כשבוע, אך המועד נדחה.
למרות זאת, סיבת הביטול של ריינאייר עדיין תמוהה מאוד, שכן ממילא את מסי הנמל משלמים הנוסעים, כלומר אנחנו, מה שהיה מייקר לנו את הכרטיס ב-15$ בלבד. בכל מקרה, גם חברת התעופה וויז אייר חזרה בתחילת החודש ופועלת בטרמינל 3.
"התאכזבנו עמוקות מהסירוב של נתב"ג לפתוח מחדש את טרמינל 1 עבור טיסות הלואו-קוסט, שבו פועלת ריינאייר בדרך כלל", אמר המנכ"ל אדי ווילסון, "לא אכפת לנו אם נמל התעופה יאלץ אותנו להעביר את הטיסות שלנו בטרמינל 3 לתקופה זמנית בגלל הירידה הגדולה בתנועה מ/אל תל אביב, אבל זה צריך להיעשות במחירי טרמינל 1 המוסכמים".