זמן הארכה: יונייטד איירליינס דוחה את חזרתה לישראל

חברת התעופה האמריקאית שהודיעה כי תחדש את טיסותיה לישראל ביום חמישי, הודיעה כי כרגע הקו מתל אביב לניו יורק מושעה עד ה-9 במאי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מטוס של חברת "יונייטד איירליינס
מטוס של חברת "יונייטד איירליינס | צילום: רויטרס

יונייטד איירליינס, שהייתה אמורה לחזור להפעיל מחדש את הקו של תל אביב - ניו יורק מחר (2.5) הודיעה כי היא מאריכה כרגע את מועד חזרתה לישראל.

ענקית התעופה האמריקאית הודיעה כי הצפי לחזרת הקו הפופולרי יהיה ב-9 במאי, אך כידוע שום דבר לא חקוק באבן. להזכירכם, החברה כבר עצרה את הקו בתחילת המלחמה והחזירה אותו בתחילת חודש מרץ. האיום האירני הוא שגרם לגל הביטולים האחרונים.

בהודעה שהוציאה יוניטד, נכתב: ,הטיסה היומית שלנו מניוארק לתל אביב נותרה מבוטלת עד ה-9 במאי, כאשר אנו משלימים את הערכת הבטיחות שלנו. אנו ממשיכים לעקוב מקרוב אחר המצב ונקבל החלטות בכל הטיסות הקרובות תוך התמקדות בבטיחות הלקוחות והצוותים שלנו".

תגיות:
ניו יורק
/
טיסות
/
יונייטד איירליינס
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף