עיתונאי YNET נדב צנציפר, העלה היום פוסט כועס נגד ארקיע, לאחר שלטענתו חברת התעופה הישראלית גובה מחירים מופקעים על כרטיס טיסה חד כיווני מלרנקה לישראל.
בפוסט שלו נכתב: "רק בגלל שהבת שלי במילואים, מה שלא הותיר לי ברירה, חברת השחיטה ארקיע גזלה מישראלי שתקוע בגלל המלחמה בקפריסין 13!!!!!! אלף שקל לכיוון אחד מלרנקה. בושה וחרפה".
צנציפר צרף לפוסט הזמנה עם פרטי הטיסה מלרנקה לת"א, לעוד יומיים (28.8) בשעות הבוקר, בשורת התשלום מצויין הסכום 3,471 דולר. בשקלים מדובר על כ-13 אלף שקל.
מנכ"ל ארקיע עוז ברלוביץ', שראה את הציוץ, הגיב לצנציפר וצירף תמונה של מחיר עלות כרטיס בודד. ברלוביץ כתב: "בתמונה המחיר האחרון שנמכר באתר שלנו". המחיר שצורף רחוק מאוד מהסכום שפרסם צנציפר, ועומד על פחות מ-600 דולר. אך לא כאן נעצרת הסאגה, מאחר וצנציפר בחר למחוק את התגובה של מנכ"ל ארקיע.