בזמן מלחמה: ישראיייר לא מעלה רק את מחיר הטיסה

בעקבות העלאת אגרות: החל מינואר תעלה ישראייר את מחירי המזוודות והטרולי בטיסות לחו"ל ● בין העדכונים: מזוודה אחת תעלה 65 דולר, ושתי מזוודות יעלו 75 דולר ● המחירים אצל המתחרים כרגע לא משתנים

משה כהן צילום: מעריב אונליין
מטוס איירבוס-320 של ישראייר
מטוס איירבוס-320 של ישראייר | צילום: מוני שפיר

בהודעה שהוציאה לסוכנים שלה, חברת התעופה ישראייר מכריזה על מהלך שעלול להכביד על כיסם של הנוסעים לחו"ל: העלאת מחירי הכבודה בטיסות הבינלאומיות, שתיכנס לתוקף החל מה-1 בינואר 2025. לדברי החברה, העדכון נובע מהעלאת מחירי האגרות וההיטלים בנמל התעופה בן גוריון.

כמה זה יעלה לכם?

מה עושות החברות המתחרות?

כרגע, החברות הישראליות לא הודיעו על העלאת מחירים מתוכננת, כאשר אל על דבקה במדיניותה הנוכחית - טרולי חינם לכולם, ומזוודה ללא תשלום למי שרוכש כרטיסי קלאסיק ומעלה. ארקיע הודיעה כי תשמור על המחירים הקיימים של טרולי ומזוודות.

העלאת המחירים בישראייר מצטרפת למגמה כללית של התייקרות בענף התעופה הישראלי, המושפע ישירות מעליית מחירי האגרות בנתב"ג. עם זאת, בהשוואה למתחרות בשוק, ישראייר עדיין מציעה מחירים תחרותיים במרבית היעדים.

תגיות:
טיסות
/
אל על
/
ישראייר
/
כבודה
/
מזוודות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף