אחרי שנה קשה, הפסטיבל הקולינרי המסורתי במטה יהודה יוצא לדרך

בסיום שנה לא פשוטה של הגבלות, הפסטיבל הוותיק חוזר ויתפרש על פני ארבעה שבועות, בעיקר בסופי שבוע. מה מצפה לכל אוהבי האוכל והיין הטוב?

מיטל שרעבי צילום: פרטי
בראנץ טורקי
בראנץ טורקי | צילום: מישל שרעבי
3
גלריה

היי־אז, בשנת 2000, התקבצו קומץ בשלניות חובבות אך עם פז"ם ופתחו את בתיהן עבור המטיילים שעברו באזור מטה יהודה. 21 שנים עברו מאז, ומה שהתחיל כיוזמה קטנה, הפך לפסטיבל גדול שמאגד בשלנים, יצרנים, חקלאים, יקבים, בתי בד ומבשלות בירה. כעת, אחרי שנה לא פשוטה, הפסטיבל חוזר ויתפרש על פני ארבעה שבועות (9.6־3.7), בעיקר בסופי השבוע. בימי רביעי וחמישי, למשל, יתקיימו "סיורים קולינריים לעת שקיעה" - סיורים מודרכים, שייצאו כאשר הטמפרטורות נוחות יותר, ובמהלכם תוכלו לפגוש אנשי אוכל מובילים, ליהנות מטעימות של הקולינריה במטה יהודה ולפגוש יוצרים מקומיים. במיוחד לרגל הפסטיבל יתקיימו סדנאות במטבח הפרטי של נשים מרתקות העומדות מאחורי מסעדות באזור. הצטרפו אלינו לכמה תחנות מומלצות באזור הפסטיבל:

אורן שמואלי
אורן שמואלי | צילום: מישל שרעבי
יקב ספירה
יקב ספירה | צילום: מישל שרעבי
תגיות:
פסטיבל
/
יין
/
מטה יהודה
/
חדשות אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף