שש מסעדות ישראליות נכנסו לדירוג ה-BEST 50 של המזה"ת: הכירו את המתמודדות

מותג סן פלגרינו מדרג במשך שני עשורים את ה-BEST 50 בתחום הקולינריה. הרשימה הראשית נחלקת לאזורים, ובטקס החגיגי שנערך בדובאי, נכנסו שש מסעדות ישראליות לרשימה המכובדת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אנימאר
אנימאר | צילום: אוהד קב

הכירו את הזוכות מישראל

השפים רהב, טיטמן, תוואקלי וזינו, ואבי זק (הבעלים של ג'ורג' וג'ון ומלון דריסקו) הגיעו לדובאי ונכחו בטקס המרגש, לצד מסעדות מצטיינות נוספות מהאיזור - איחוד האמירויות, טוניסיה, מרוקו, לבנון, כווית, עמאן ועוד.

הדירוג סוקר 50 יעדי אוכל מצטיינים מ-19 מדינות ממזרח התיכון ואפריקה: ממרוקו במערב הרחוק שלה ועד לאיראן ועומאן מזרחה יותר. הדירוג משקף את חוויות המסעדה הטובות ביותר שנאספו מ-250 מצביעים, המורכבים ממומחי קולינריה אנונימיים מרחבי MENA (Middle East & North Africa).

מטרת הדירוג ליצור רשימה של יעדי הקולינריה הגדולים ביותר ברחבי המזרח התיכון וצפון אפריקה, הכוללת מקומות סודיים לצד שמות גדולים בקולינריה האזורית, קלאסיקות לצד יעדים חדשנים מסקרנים. רשימת המסעדות הטובות בעולם, המתפרסמת מדי שנה מספקת תמונת מצב של כמה מהיעדים הטובים ביותר לחוויות קולינריות ייחודיות, ומגמות גסטרונומיות עולמיות.

תגיות:
מסעדות
/
אוכל
/
דובאי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף