פרימה גליל טבריה המשקיף אל נופי הכנרת והגולן הוא מלון אידיאלי למשפחות עם ילדים. המלון שנמצא בתוך טבריה הוא נקודת פתיחה טובה למגוון מסלולי טיול ברחבי הגליל, לאטרקציות רטובות ושאר נקודות עניין. כמו כן, אורחי המלון יכולים ליהנות מהנחות למגוון פעילויות משפחתיות כגון שיט בכנרת, טיולי אופניים וג'יפים, סיורי יקבים וארכיאולוגיה.

במלון ניתן למצוא שילוב ייחודי בין אווירה גלילית לבין נוחות ויחס חם ואישי. יש בו 92 חדרים מעוצבים בהשראת האזור: חדרי סטנדרט מעוצבים באווירה ביתית וחמימה, חדרי משפחה מרווחים המתאימים לאירוח משפחות, חדרי דקלס משודרגים בקומות הגבוהות וסוויטות משודרגות ומפנקות לזוגות ומשפחות.

פרימה גליל (צילום: איה בן עזרי)
פרימה גליל (צילום: איה בן עזרי)

לאחרונה, השיק המלון קונספט חדש להשלמת האווירה הגלילית ארוחת שף של יוסף (זווז) חנא ממסעדת מגדלנה שתוצע מידי תקופה לאורחי המלון. הרעיון לשלב ארוחת טעימות של שף בחופשת סוף שבוע צמח בין כותלי מלון פרימה גליל כאשר מסעדת השף ממוקמת בשכנות לעיר טבריה ונחשבת לאחת מהמסעדות הבולטות בתחום. הפרויקט המשותף מציג אוכל גורמה גלילי וכשר השומר עדיין על צביון אישי וייחודי.

 יוסף חנא מתמחה בדגת הכנרת ובאוכל הגלילי המאופיין בין השאר בתוצרת עונתית, צמחי תבלין טריים, שמן זית כתית מעולה ועוד. המנות שמוגשות מביאות את המושג עונג צרוף לשיאים חדשים. מנות פתיחה חלומיות בשלל צבעים ואחריהן ברוב כבוד קובנייה טבעונית, סלט טבולה ארמנית עם פיצוחים קלויים וסוכריות דלעת. בהמשך מיני עראיס בר ים וטחינה סומאק כאשר כל מנה יפה וטעימה יותר מקודמתה. בורי וחאאש על מצע במיה עגבניות פלפלים שום עראבה וגם סרדינים טריים מהכנרת. גן העדן נמשך לו עם קטאייף מסח'אן עוף ירקות כבושים וסחוג סורי, קבב טלה מנצח ואחריו גולת הכותרת של הערב – כתף טלה ירקות שורש ופריקה מעושנת