ריחות של תבלינים, דוכני אוכל הומים ומיטב הפירות הירקות – שוק מחנה יהודה האהובה חוגג 100 שנות פעילות ביומיים של אירועים חינמיים, עתירי קלוריות ותרבות.
ביום שני ה3 ביולי יתמקדו האירועים בכנס השווקים הבינלאומי שיתקיים במלון ״ענבל״ בירושלים, שיכלול דיונים על עתיד השווקים ברחבי העולם. בכנס תתקיים ארוחת צהריים שיכינו אסף גרניט/אורי נבון (מחניודה), ג'קו סטריט, אבי לוי (המוציא), כפיר חדד (שף מלון ענבל) ונמרוד נורמן (שף מסעדת O2), חמדת גולדברג, שבי שרפלר (עזורה), אורן ששון (אישטבח), מרכוס גרשקוביץ (אנג'ליקה) מוטי דוד (אדום), אילן גרוסי (סאטיה), וערן פרץ (צ‘אקרה).