התפריט החדש כולל מנות המחברות בין המטבח הישראלי המסורתי למטבח המודרני. במחלקת תיירים תושק בסוף החודש מנה חדשה: קציצות ברוטב חמוסטה דלעת על מצע אורז ואטריות.
גם תפריט הכריכים השתדרג ויתחדש בשלב הראשון משלושה כריכים חדשים בלחמניית פראצל: כריך בריסקט עם בצל אפוי, איולי שום ואיולי צ'יפוטלה; כריך גבינת לאבנה טבעונית עם פרוסות סלק, וסחוג לא חריף, וכריף עוף בצ'ימיצ'ורי לימון. בהמשך יצטרף לתפריט כריך "שניצל של שישי".
במחלקות העסקים והפרימיום יוצע מגוון של מנות, בהן ראגו פטריות על קרם פטריות ובצלי שאטה אפויים, סלט קייל עם שאלוט אפוי וויניגרט ג'ינג'ר.
בין המנות העיקריות החדשות ניתן למצוא פרגיות מסחאן עם בורגול, עדשים ותבשיל מנגולד; חורשט סבזי עם אונטרייב ואורז שעריה, וגם חריימה בורי עם גרגירי חומוס וקוסקוס.