אחרי שנסגרה בעקבות המלחמה בצפון: מאפיית מטרלו מגיעה למלון דן קיסריה

המאפייה המוערכת מקיבוץ עין זיוון, שנסגרה בעקבות המלחמה, תציע את מוצריה המשובחים במיני בייקרי של דן קיסריה. לצידה יתארחו 'השוקולד של לולי' ויקב מטר בימים 21-22 בנובמבר

מיטל שרעבי צילום: פרטי
המעדניה ובייקרי בדן קיסריה ריזורט
המעדניה ובייקרי בדן קיסריה ריזורט | צילום: יהונתן בן חיים
3
גלריה

מטרלו היתה אחת המאפיות המוערכות בצפון הארץ, ממש בלב קיבוץ עין זיוון שברמת הגולן. המאפייה, שהפכה לשם דבר בקרב חובבי קולינריה, נודעה בקרואסונים המשובחים שלה ובמאפים הייחודיים שנאפו במקום מדי יום. בראש המאפייה עומד עדי פרץ, אוטודידקט מוכשר שפיתח את אמנות האפייה שלו באופן עצמאי והקפיד על שימוש בחומרי גלם מקומיים ועונתיים מהגולן והגליל.

מאפים של מאפיית מטרלו
מאפים של מאפיית מטרלו | צילום: באדיבות מטרלו

המאפייה הקטנה הפכה לאבן שואבת עבור תיירים וישראלים שהגיעו במיוחד לטעום ממגוון המאפים המתחלף, כשהקרואסונים החמאתיים, שזכו לשבחים רבים, הפכו לסמל המסחרי שלה. עד לסגירתה בעקבות המלחמה, הציעה מטרלו תפריט משתנה שהתבסס על עונות השנה וזמינות חומרי הגלם האיכותיים מהאזור.

בתאריכים 21-22 בנובמבר יוכלו אורחי המלון והקהל הרחב ליהנות ממגוון המאפים המשובחים של מטרלו, בניצוחו של עדי פרץ. פרץ, אוטודידקט בתחום האפייה, הקים את המאפייה המיוחדת המתבססת על חומרי גלם מקומיים ומציעה תפריט יומי משתנה. לצד מטרלו יתארחו במקום גם 'השוקולד של לולי' ויקב מטר, שיציעו למכירה את מוצריהם האיכותיים.

השוקולד של לולי
השוקולד של לולי | צילום: שניר גואטה

MINNIE היא בייקרי ומעדנייה כשרים הממוקמים בכניסה למלון, מציעים מגוון רחב של מוצרים: קפה איכותי, כריכים וסלטים טריים; מאפים ולחמים הנאפים במקום מדי יום; - קינוחים מגוונים כולל עוגות, פחזניות ומוצרי שוקולד; מוצרי מעדנייה בוטיק כגון יינות מיקבים ישראליים מובילים, שמן זית, דבש ופיצוחים; מוצרי HOME איכותיים כולל כלי Ottolenghi, מוצרי MOLTON BROWN וטקסטיל לבית.

תגיות:
קרואסון
/
תיירות
/
מאפיה
/
עין זיוון
/
רשת מלונות דן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף