השדרוג כולל החלפת הריהוט, הוספת בר, שדרוג פינות העבודה והחלפת השטיחים בפרקט. במסגרת השינויים, החברה גם שיפרה את אפשרויות הישיבה כדי לאפשר פרטיות רבה יותר לנוסעים.
המשרד האדריכלי שתכנן את השיפוץ, 'אורלי שרם אדריכלים', עיצב את החלל כך שיכלול מגוון אפשרויות ישיבה - מפינות שקטות ועד אזורים פתוחים יותר. בקומה העליונה נוספו "קפסולות עבודה" פרטיות המאפשרות לנוסעים לעבוד בשקט יחסי.
אחד החידושים המשמעותיים הוא בר חדש שהוקם בשיתוף עם קבוצת BELLBOY בהובלת אריאל לייזגולד. הבר מציע, בין היתר, חמישה קוקטיילים שפותחו במיוחד בהשראת יעדי הטיסה המרכזיים של החברה - ניו יורק, טוקיו, לונדון, פריז וברלין.
בנוסף, החברה התקשרה עם Nespresso לאספקת הקפה בטרקלין, והציבה מכונות קפה חדשות במקום. מבחינת המזון, נמסר כי התפריט נשאר ללא שינוי משמעותי.
השדרוג כלל גם התקנת נקודות חיבור USB וחשמל נוספות ברחבי הטרקלין, על מנת לאפשר לנוסעים להטעין את מכשיריהם האלקטרוניים בנוחות.