ההכנסות של אל על ברבעון הראשון של שנת 2025 הסתכמו בכ-774 מיליון דולר – גידול של כ-5% ביחס לרבעון המקביל. כך הודיעה החברה שפרסמה את התוצאות הכספיות לרבעון הראשון של שנת 2025. הרווח הנקי הסתכם לכ-96 מיליון דולר – גידול של כ-19% לעומת הרבעון המקביל. ה-EBITDAR הסתכם בכ-213 מיליון דולר – גידול של כ-9% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

אל על דיווחה עוד, כי ההון של החברה ליום 31 במרץ 2025, הסתכם לכ-685 מיליון דולר, לעומת כ-527 מיליון דולר ב-31 בדצמבר 2024. החוב הפיננסי ברוטו של החברה ב-31 במרץ 2025 הסתכם בכ-1.44 מיליארד דולר ויתרת המזומנים עמדה על כ-1.675 מיליארד דולר. באל על ציינו, כי במהלך הרבעון הראשון של 2025, בעקבות חזרתן ההדרגתית של חברות התעופה הזרות לפעילות בנמל התעופה בן גוריון, חל גידול במספר הנוסעים העוברים בנתב"ג ברבעון ביחס לרבעון המקביל אשתקד בהיקף של כ-63%, אולם הוא עדיין נמוך ממספר הנוסעים הרגיל בימי שגרה.

נתח השוק של אל על בנתב"ג ברבעון הראשון של השנה הסתכם בכ-44%, לעומת נתח שוק של כ-62% ברבעון המקביל אשתקד. באל על ציינו עוד בדברי ההסבר לדו"חות הכספיים, כי למרות החזרה ההדרגתית של החברות הזרות והירידה בנתח השוק, הרבעון הראשון המשיך להתאפיין ברמות ביקושים מוגברות לטיסות והחברה ממשיכה במאמציה להגדיל את היצע הטיסות ככל הניתן, במסגרת מגבלת כושר הייצור שלה ומבצעת התאמות מסחריות, מבצעיות ותפעוליות.

חזרתן ההדרגתית של חברות התעופה הזרות לישראל נמשכה גם בתחילת הרבעון השני של 2025, אך במהלך חודש מאי, על רקע שיגור טיל לשטח ישראל ונפילתו בשטח נתב"ג, החלו ביטולים והשהיות של פעילות טיסתית של חלק מהחברות הזרות לטיסות לישראל וממנה, דבר אשר הוביל להתעצמות הביקושים לטיסות אל על. לאור זאת, באל על מעריכים, כי הרבעון השני לשנת 2025 כולו או חלקו צפוי גם הוא להתאפיין במגמה, בה היצע המושבים בנתב"ג מוגבל ביחס לביקוש ולכן, צופה החברה כי תמשיך לפעול בשיעורי תפוסה גבוהים ובאופן ששיעור ההכנסה למושב משוקלל צפוי להיות דומה לרבעון המקביל אשתקד.

"אנו מסכמים רבעון נוסף של צמיחה ושיפור ברווחיות. המשכנו לתת מענה לביקושים המוגברים ביחס לקיבולת המושבים שיש ביכולתנו להציע וביצענו התאמות מסחריות ותפעוליות כדי להגדיל את היצע הטיסות ככל שניתן", ציינה מנכ"לית אל על, דינה בן-טל גננסיה – "אנו ממשיכים להתמקד בניהול תמהיל היעדים והגדלת כמות הטיסות בנתיבי הליבה והם הקווים לצפון אמריקה, אירופה והמזרח הרחוק". לדבריה, "אנו ממוקדים ביישום התוכנית האסטרטגית, מגדילים ומצעירים את צי המטוסים של החברה.

בשבוע שעבר נחת בישראל מטוס הדרימליינר ה-17 שהצטרף לצי המטוסים ובנוסף, החליטה החברה להשמיש במהלך 2026 את מטוס ה-777 השישי שבבעלותה, שיוסב לתצורת דרימליינר וגם רכשנו מספר מטוסים שהיו עד כה בחכירה יבשה". סמנכ"ל הכספים באל על, ינקלה שחר, מסר, כי מתחילת הרבעון הראשון נראתה חזרה הדרגתית של החברות הזרות לפעילות בנתב"ג, אבל היצע המושבים נשאר נמוך ביחס לביקושים, מה שהביא לגידול בשיעור התפוסה ל-94.3%.