הכרה בינלאומית בעולם הקולינריה: השף פרנק גרנז'ר, שמוביל את החזון הקולינרי של מותג השיט היוקרתי Explora Journeys, זכה בעיטור צרפתי יוקרתי על תרומתו יוצאת הדופן לקולינריה ולחיבור בין מסורת לחדשנות.
השף הראשי של מותג הפלגות היוקרה Explora Journeys, פרנק גרנז'ר, קיבל את תואר "אביר במסדר ההצטיינות החקלאית" (Ordre du Mérite Agricole) מטעם משרד החקלאות של צרפת, אחד מעיטורי הכבוד החשובים במדינה, המוענק לאנשים שתרמו תרומה יוצאת דופן לקידום החקלאות והגסטרונומיה הצרפתית.
גרנז'ר, שף ותיק ובכיר, מוביל את הקו הקולינרי של מותג היוקרה Explora Journeys ומוכר בזכות הגישה הייחודית שלו לבישול: שילוב בין חומרי גלם איכותיים, קיימות, מסורת קולינרית צרפתית וחדשנות עכשווית.
"אנחנו נרגשים וגאים על ההכרה החשובה הזו", מסר אלבן ג'וקה, סגן נשיא תחום האוכל והמשקאות בצי האוניות של Explora Journeys. "זהו רגע אישי מרגש, וגם הוכחה למחויבות שלנו למצוינות קולינרית אמיתית בכל פרט על הסיפון".
הטקס התקיים ב-5 ביוני בעיר אברייה שבמערב צרפת. את העיטור העניק היזם המוערך מישל גאלואר, מחזיק אות לגיון הכבוד, לצד סגן ראש העיר מר הליגון. בטקס השתתפו גם שפים מובילים נוספים מצרפת, בהם ז'אן-פרנסואה פייז' וז'אק טורל, בעל מסעדת שני כוכבי מישלן.