רשת מלונות פתאל מרחיבה את פעילותה בירושלים עם השקת מלון בוטיק יוקרתי חדש. "נוצ'ה", מלון למבוגרים בלבד מקולקציית Fattal Colors, נפתח ברחוב בן סירא בהשקעה של כ-150 מיליון שקל, ומציע חוויית אירוח יוצאת דופן במרכז ההיסטורי והתוסס של העיר.
המלון ממוקם סמוך לגן העצמאות, בקרבת מדרחוב בן יהודה, כיכר ציון, ממילא, העיר העתיקה ושוק מחנה יהודה - מיקום אידיאלי לאורחים המחפשים חוויית אירוח אינטימית ואלגנטית.
המלון שואב השראה מדמותה של נוצ'ה, אימם של בני משפחת גבסו, היזמים האחראים על הקמת המלון. נוצ'ה, ילידת טריפולי הקולוניאליסטית, ספגה את תרבויות המזרח והמערב - הצבעוניות האוריינטלית של צפון אפריקה מצד אחד, והדומיננטיות האיטלקית והאלגנטיות הקלאסית מהצד השני.
86 חדרים מעוצבים ורופטופ מרהיב
מלון בוטיק נוצ'ה מציע 86 חדרים מעוצבים בקפידה, המחולקים למספר קטגוריות כולל סוויטה מפוארת, המשלבים בין אדריכלות ירושלמית מסורתית לבין עיצוב מודרני עכשווי ונקי. את המלון תכנן משרד האדריכלים פייגין ועל עיצוב הפנים אחראי משרד ARA מלונדון.
אחת האטרקציות המרכזיות של המלון היא הרופטופ היוקרתי, שמלבד הנוף הפנורמי המשכר לעיר הקסומה, מציע גם בריכת שחייה מרשימה, אזור ישיבה מפנק וגולת הכותרת: בר "נוצ'ה רופטופ" - בר ירושלמי שמציע קוקטיילים ייחודיים לצד מגוון טאפסים צבעוניים ומיוחדים. הבר מבית היוצר "פיקוק" של אורן דויטש ויונתן שוויקי.
מסעדת "זהרה" - האחות הקטנה של "אנג'ליקה"
מסעדת השף החדשה "זהרה" הממוקמת במלון נוצ'ה היא האחות הקטנה של מסעדת "אנג'ליקה" הירושלמית המוערכת, הפועלת כבר 16 שנה. מסעדת "זהרה" מביאה גישה צעירה, עכשווית וחווייתית עם טוויסט אורבני.
השף רועי אחדות מציע מטבח ים תיכוני עילי אך נדיב, המשלב טכניקות צרפתיות קלאסיות עם השפעות אסייתיות וטעמים מרחבי העולם. המטבח הכשר והעונתי מציע תפריט מגוון של דגים, בשר וירקות המתחלפים בהתאם לעונה.
במסעדה משחררים את הסדר המסורתי של "ראשונה-עיקרית-קינוח" לטובת חוויית "sharing is caring" - שולחן שמח עם מנות לחלוקה. לב המסעדה הוא המטבח הפתוח הגלוי לעיני הסועדים, המייצר חיבור בלתי אמצעי בין האוכל לבין מכיניו.