סופ"ש מפתיע בב"ש: סיורים, טעמים ואמנות ב-50 שקלים

לאורך חודש דצמבר תושבי באר שבע ומבקרי העיר מוזמנים להשתתף בסיורים וסדנאות במחירים מסובסדים של עד 50 שקלים, כולל סיורי ברים, סיורי עששיות, סיורי סיפורים וטעמים וסדנאות אמנות מגוונות

מיטל שרעבי צילום: פרטי
סיור בשוק העירוני בבאר שבע
סיור בשוק העירוני בבאר שבע | צילום: מירי משה
2
גלריה

מי אמר שבאר שבע היא רק עיר מעבר? עכשיו יש סיבה להגיע - או להישאר - בעיר המדברית: סיורים, סדנאות וחוויות במחיר מסובסד, שמזמינות לגלות את הצד התרבותי, הקולינרי והאמנותי של הבירה הדרומית.

באר שבע מזמינה את התושבים והמבקרים לפתוח את סוף השבוע בפעילויות מגוונות במחירים מסובסדים של עד 50 שקלים למשתתף. המיזם, שמתקיים לאורך חודש דצמבר בימי רביעי וחמישי, נוצר בשיתוף מחלקת התיירות של "יעדים", החברה העירונית לפיתוח עסקי בבאר שבע, והרשות לפיתוח הנגב והגליל, במטרה לחשוף את מגוון אפשרויות הבילוי בעיר.

סיור לילה בעסקי בילוי בשכונות הוותיקות בבאר שבע
סיור לילה בעסקי בילוי בשכונות הוותיקות בבאר שבע | צילום: I LOVE BASH

בין הפעילויות המוצעות: סיורי ברים בעיר העתיקה, סיורי חיי לילה בשכונות הוותיקות - שכונה ב' ודרך מצדה, סיור חוויתי בשוק העירוני, סיורי סיפורים וטעמים בשכונה ד', סיור עששיות בפארק המכתש, וסדנאות אמנותיות שונות - כולל סדנת ציור באור אולטרה סגול, סדנת מקרמה וסדנת משחק חוויתית.

תגיות:
באר שבע
/
סיורים
/
סיורי אוכל
/
טיולים בסופ"ש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף