שף איטלקי והקסם הבדואי במטבח אחד: ערב שלא תשכחו בנגב

ב-21 בדצמבר, פרוייקט ואדי עתיר מזמין אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן: שף איטלקי ושף מקומי מהנגב מציגים שילוב של איטליה והתרבות הבדואית, בסדנה שמחברת בין טעמים, מסורות ואנשים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
פרוייקט ואדי עתיר
פרוייקט ואדי עתיר | צילום: חיים יוסף
4
גלריה

ביום שני, ה־21 בדצמבר, פרוייקט ואדי עתיר מזמין אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן, שבה איטליה והנגב נפגשים במטבח אחד. שף סטפנו, השגריר הקולינרי של איטליה בישראל, וחאלד אבו סיאם, מנהל מרכז המבקרים של הפרוייקט, יוצרים ערב שבו טעמים, מסורות ואנשים מתחברים בהרמוניה יוצאת דופן.

 ארוחה איטלקית בפרויקט ואדי עתיר
ארוחה איטלקית בפרויקט ואדי עתיר | צילום: שיק

הערב מתחיל במקום שבו חיבור לעולם המסורתי פוגש יצירתיות מודרנית. פרוייקט ואדי עתיר פועל מתוך חיבור עמוק לאדמה ולמסורת המקומית, ומציע מגוון מוצרים אותנטיים: גבינות בדואיות טריות, שמן זית מזן מקומי, זיתים, זעתר וריחות מדבריים שמזמינים את החיך למסע אחר. כל מרכיב מספר סיפור על התרבות הבדואית ועל הסביבה המדברית, והערב הזה נותן להם קול במטבח.

ארוחה איטלקית בפרוייקט ואדי עתיר
ארוחה איטלקית בפרוייקט ואדי עתיר | צילום: שיק

מה ייכנס לצלחת?

שף סטפנו מביא עמו את הניסיון והאהבה לאותנטיות של המטבח האיטלקי, וחאלד מוסיף את הידע המקומי ואת הסיפור התרבותי שמלווה כל מרכיב. יחד, הם יוצרים ערב שבו למידה, יצירה והנאה נפגשים – חוויה שמדגימה איך אוכל יכול לבנות גשרים בין תרבויות.

ארוחה איטלקית בפרוייקט ואדי עתיר
ארוחה איטלקית בפרוייקט ואדי עתיר | צילום: שיק
תגיות:
בדואים
/
אוכל איטלקי
/
אוכל
/
תיירות
/
סדנאות
/
ואדי עתיר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף