מדד פספורטכארד מחזק את התמונה: מספר הישראלים היוצאים לחו"ל בחודש ינואר 2026 עלה בכ-20% לעומת התקופה המקבילה אשתקד, ואף עולה על המספרים של ינואר 2023, לפני פרוץ המלחמה. הביקוש לחופשות סקי בולט במיוחד - יותר מ-16% מהמטיילים בחרו בחופשת סקי, זינוק של 40% לעומת ינואר 2023.
גיאורגיה הפכה למוקד הסקי החדש
תאילנד מובילה את היעדים הכלליים
לצד ההרפתקה על ההרים, הישראלים ממשיכים לבחור גם ביעדים חמים. תאילנד מובילה את טבלת היעדים הפופולריים, עם אחד מכל עשרה נוסעים שמגיע למדינה הדרום-מזרח אסיאתית, לעומת מקום שלישי אשתקד ומקום שביעי ב-2023. הונגריה, בולגריה וצ'כיה מצטרפות לעשירייה הראשונה, בעוד בריטניה וספרד, שהיו בעבר מהמובילות, מחוץ לרשימה.
"רואים שינוי מהיר ודינמי בהעדפות הנסיעה של הישראלים," מציינת סגל. "אנחנו בוחנים את הנתונים באופן רציף ומוודאים שההיערכות שלנו מותאמת לכל יעד ולסוג החופשה – בין אם מדובר בחופשת סקי, טיול עירוני או יעד חוף."
הנתונים מדגישים שהישראלים מחפשים חוויות חורפיות מגוונות, משלבות פעילות, תרבות וטבע - ומוכיחים כי גם בחורף הישראלי הישראלים מוכנים לנסוע רחוק כדי ליהנות משלג ונופים הרריים.