רשתות בתי המלון השיקו בימים האחרונים מבצעי חופשה טרום פסח (בתוקף עד סוף החודש) לנופשים בישראל, כולל מלונות באילת בחלק מהרשתות.
הסיבה היא כמובן המלחמה מול איראן, שהביאה לירידה דרסטית במספר הנופשים בחו"ל, סגירת דובאי לתיירות ישראלית נכנסת עד סוף אפריל, וכמובן אזור הצפון וטבריה המופגזים.
רשת מלונות דן מציעה במלונות נבחרים, לא כולל אילת, מבצע של לילה שני ב־50% הנחה או לילה שלישי במתנה, על בסיס לינה וארוחת בוקר, בימים שלפני חג הפסח. בנוסף, חברי מועדון "DAN-E" של הרשת ייהנו מהנחה נוספת של 8%. ההרשמה והחברות במועדון ללא תשלום. המבצעים כוללים את דן קיסריה, דן אכדיה, דן תל אביב, רות צפת, דן כרמל חיפה, דן פנורמה חיפה, לינק תל אביב ודן ירושלים.
מלונות ישרוטל מציעים 25% למלונות הפועלים על פי הנחיית פיקוד העורף, והנחה נוספת של 10% לחברי מועדון "חוג השמש". המבצע כולל גם את מלונות אילת ובתוקף עד 19 במרץ.
רשת פתאל מציעה במלונות ים המלח עד 50% הנחה, והנחה נוספת של 10% לחברי מועדון "פתאל על הזמן". מספר החדרים במבצע מוגבל ואינו תקף בחג הפסח. מבצעים דומים המתמקדים בתל אביב נערכים גם ברשת מלונות אדם, אפריקה מלונות (VERT), מלונות אטלס ועוד.