החברה הודיעה כי במהלך חול המועד פסח תפעיל טיסות יומיות לפאפוס, שייצאו משדה התעופה בעקבה שבירדן. הטיסות יתקיימו בין 30 במרץ ל־8 באפריל, ויופעלו על ידי חברת התעופה אלקטרה.
המהלך נועד לתת מענה למציאות שבה הפעילות מנמל התעופה בן גוריון מוגבלת, ומספר היעדים והטיסות הזמינים לציבור הישראלי כמעט בלתי קיים. עבור נוסעים שמבקשים לצאת לחופשה למרות המצב, מדובר בחלופה נוחה.
באיסתא מציעים חבילות הכוללות לא רק טיסה, אלא גם את כל מרכיבי הנסיעה: ויזה לירדן, הסעות מאורגנות מהגבול הישראלי לשדה התעופה בעקבה ובחזרה, וכן לינה בבתי מלון בפאפוס. המטרה היא לפשט את התהליך עבור הנוסעים ולהפוך את היציאה מהארץ לנגישה יותר, גם בתנאים הנוכחיים.
הטיסות מתוכננות לפעול על בסיס יומי, מה שמאפשר גמישות יחסית בבחירת מועדי היציאה והחזרה. המחירים מתחילים ב־495 דולר לטיסה הלוך ושוב, כולל ויזה והסעות, בעוד חבילות נופש לשלושה לילות מוצעות החל מ־699 דולר לאדם (בהרכב משפחתי).
המהלך של איסתא מצטרף לניסיונות של גורמים בענף לייצר אלטרנטיבות ליציאה מישראל, על רקע שיבושי התעופה המתמשכים. בשלב זה, נראה כי כל עוד המגבלות נמשכות - פתרונות מהסוג הזה עשויים להפוך לשגרה זמנית עבור מי שמבקש לטוס לחו"ל.