לא רק טיסות: המהלך החדש של אל על שיכול לשנות את הדרך שבה מזמינים חופשה

החברה משיקה את EL AL Travel עם כ-1.5 מיליון מלונות ברחבי העולם, ומאפשרת ללקוחות לצבור ולממש נקודות גם על לינה ולא רק על טיסות. לרגל ההשקה מציעה החברה 10,000 נקודות במתנה

מיטל שרעבי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
מטוס אל על
מטוס אל על | צילום: דוברות אל על
2
גלריה

עד היום, מי שטס עם אל על וגם הזמין מלון בנפרד דרך בוקינג או אקספדיה, איבד את האפשרות לצבור או לממש נקודות על חלק משמעותי מהחופשה. החברה מנסה כעת לסגור את הפער הזה: אל על השיקה את EL AL Travel, פלטפורמה דיגיטלית להזמנת מלונות בחו"ל, הפועלת באתר ובאפליקציה של החברה.

הפלטפורמה כוללת היצע של כ-1.5 מיליון מלונות ברחבי העולם, ולפי החברה, מאפשרת ללקוחות לממש נקודות נוסע מתמיד על הזמנת לינה - ובמקביל גם לצבור נקודות ויהלומים על אותה הזמנה. בכך, מי שעד כה צבר וממש בעיקר על טיסות, יכול מעתה לעשות זאת גם על המלון. בהמשך מתכוונת אל על להוסיף לפלטפורמה גם הזמנת אטרקציות, הופעות, משחקי ספורט וסיורים ביעד, כך שכל מרכיבי החופשה יתנהלו תחת קורת גג אחת.

מנכ״ל אל על, לוי הלוי
מנכ״ל אל על, לוי הלוי | צילום: אסיף לנקרי

מבצע השקה: 10,000 נקודות במתנה

לרגל ההשקה, אל על מציעה לחברי מועדון הנוסע המתמיד המחזיקים בכרטיס FLY CARD של ישראכרט הטבה זמנית: מי שיזמין מלון דרך הפלטפורמה עד סוף אוגוסט 2026, עבור שהייה שתתקיים עד סוף יוני 2027, יקבל 10,000 נקודות נוסע מתמיד במתנה.

מבחינת אל על, ההשקה היא חלק ממהלך אסטרטגי רחב יותר שמטרתו לפתח מקורות הכנסה נוספים מעבר למכירת כרטיסי טיסה, ולהפוך את החברה למלווה של הלקוח בכל שלבי הטיול - לא רק בדרך ליעד. את ההשקה מלווה קמפיין פרסומי בכיכובם של חנן בן ארי ועמוס תמם.

תגיות:
אל על
/
בתי מלון
/
הנוסע המתמיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף