חברת התעופה הסקנדינבית SAS חוזרת בה מהתוכנית לחידוש הטיסות בין תל אביב לקופנהגן. זאת, פחות משבועיים לאחר שהודיעה על קאמבק נוסף לישראל, שהיה אמור להתחיל ב־26 באוקטובר 2026.
בתגובה מסרה SAS: "בעקבות הערכת המצב העדכנית שביצענו בימים האחרונים לגבי גורמים מבצעיים ומסחריים, הגענו למסקנה כי התנאים אינם מתאימים עדיין להשקת קו הטיסות המתוכנן מקופנהגן לתל אביב בעת הזו".
עם זאת, בחברה מדגישים כי ישראל נותרה יעד שאליו היא מעוניינת לחזור בעתיד. "תל אביב נותרה יעד חשוב עבור SAS ועבור לקוחותינו ואנו נמשיך לעקוב אחר ההתפתחויות ולבחון את ההזדמנות להשיק את הקו בעתיד", נמסר מהחברה.
זו אינה הפעם הראשונה שבה פעילות SAS בקו לישראל משתנה בתוך תקופה קצרה. החברה חזרה להפעיל את הקו לפני פחות משנה, אך בהמשך עצרה שוב את הטיסות. כעת, גם החזרה שעליה הודיעה בתחילת ספטמבר מבוטלת בשלב זה.
ב־SAS לא מסרו מועד חדש לחידוש הטיסות.