“הכל מתחיל ונגמר בתאריכים. תעמיקו את הידע שלכם, תלמדו את תנודות השוק על ידי מעקב אחר חברות התעופה, תקראו במדורי התיירות ואל תתפתו לחשקים. לדוגמה, אם בא לכם בקיץ לונדון ואחר כך ברלין, אולי שווה לשקול להחליף ביניהן ולחסוך המון כסף”.
“יצרנו קשר עם בתי מלון ורשתות ברחבי אירופה, ושלחנו שף ומשגיח כשרות שיבשלו ויספקו לציבור הישראלים מנות כשרות בהשגחה רבנית קפדנית”, הוא מספר, “הכלים והפרודוקטים מגיעים מהארץ, המטיילים יורדים לארוחות ומוגש להם בופה עשיר שהם יכולים להיות רגועים שלא בושל חלילה עם חזיר”.
“יש כבר הרשמות וביקוש גדול מאוד לקיץ”, מוסיף עקיבא, “כרגע אנו מרושתים באירופה, אבל בונים עוד יעדים, ונגיע לכל יעד שיהיה בו ביקוש. כמו כל מטייל אחר, יוכלו שומרי הכשרות לקום בבוקר, להגיע לחדר האוכל שבמלון וליהנות ממזנון בוקר שופע ומרהיב, ממש כמו בארץ. לאחר שיסיימו יוכלו לקחת אוכל בקופסה או ליהנות מארוחת ערב בה מגוון בשרים כשרים”.