חברת התעופה ישראייר הודיעה היום (שני) כחלק ממחויבותה לשיפור חוויית הנוסעים בטיסה, כי תגיש מעתה ארוחות מיוחדות לנוסעים, בניצוחו של יזם הפוד טק דני הקר, טכנולוג של EATO. החברה החלה להציע לנוסעים במהלך כל הטיסות שלה שש מנות מיוחדות לבחירה ללא חומרים משמרים. כל אחת מהארוחות המוצעות מורכבת מרכיבים איכותיים כמו: פרמזן רג'יאנו, פטריות פורצ'יני, אגוזי קשיו מקורמלים ועוד. כל המנות צמחוניות ואף חלק מהמנות טבעוניות ללא חומרים משמרים.
חומרי הגלם מיובשים בשיטת ייבוש בהקפאה (Freeze dry): טכניקה הכוללת הקפאה עמוקה של המוצר בטמפרטורה של מינוס 60 מעלות ואיוד מולקולות המים באמצעות ואקום. כך נשמר באופן מושלם הטעם, הניחוח, המרקם והערכים התזונתיים. המוצרים ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, ללא תמציות מלאכותיות ושאר כימיקלים.
מחיר ארוחה: 12$, משקל: 400 גר' (הארוחות מוגשות בטיסות שמשך הטיסה מעל שעה וחצי).