הטובות לטכנולוגיה ולרפואה: כך ציינו בארץ את יום האישה

חברות הייטק וארגונים ברחבי הארץ ציינו את היום הבינלאומי ביוזמות הוקרה והעצמה, מעידוד נערות להשתלב בעולם הטכנולוגיה ועד מחוות תודה לצוותים הרפואיים במחלקות הנשים

מעריב אונליין צילום: מעריב אונליין
מלם תים בפרוייקט מתקטקות
מלם תים בפרוייקט מתקטקות | צילום: יחצ
2
גלריה

פלטפורמת המשלוחים הבינלאומית Just Eat, שהחלה לפעול בבאר שבע לפני כחודש, ציינה את יום האישה הבינלאומי ביוזמת הוקרה לצוותים הרפואיים במחלקות הנשים של Soroka Medical Center.

במסגרת המהלך, שנערך בשיתוף עמותת Alon VeEla Association, חולקו פיצות חמות ומארזי ממתקים לעשרות אנשי ונשות צוות רפואי במחלקות הנשים בבית החולים. היוזמה נועדה להוקיר את עבודתן המסורה של הרופאות, האחיות וצוותי הסיעוד, וליצור עבורן רגע קטן של הפוגה והוקרה בתוך שגרת עבודה עמוסה ותובענית.

הפעילות התקיימה על רקע התקופה הביטחונית המורכבת והעומס המוגבר במערכת הבריאות, כאשר מתנדבי העמותה עברו בין המחלקות וחילקו את המארזים לצוותים הרפואיים הפועלים סביב השעון למען המטופלים.

Just Eat בסורוקה באר שבע
Just Eat בסורוקה באר שבע | צילום: יקיר בן אפריים

קבוצת מלם תים, מקבוצות ה-IT והאינטגרציה המובילות בישראל, ציינה את יום האישה הבינלאומי בשורה של יוזמות לעובדות החברה ולמען הקהילה. במסגרת האירועים, מאות עובדות החברה הוזמנו לבוקר חגיגי הכולל ארוחת בוקר מפנקת, הרצאה של הסטייליסטית שירן אביטל ומופע סטנד-אפ של מירית גליצקי – “המוגזמת”.

לצד הפעילות הפנים-ארגונית, החברה ממשיכה לקדם יוזמות חברתיות לעידוד נערות להשתלב בעולם הטכנולוגיה. במסגרת שיתוף פעולה ארוך טווח עם עמותת "שוות" ובמהלך "שבוע הנערה", קבוצת מנהלות ועובדות מהחברה תגיע לאחת מחטיבות הביניים במרכז הארץ. כל אחת מהן תיכנס לכיתה אחרת ותספר לתלמידות על מסלול הקריירה שלה, האתגרים בדרך והאפשרויות הרבות הפתוחות בפני נשים בעולם העבודה.

בנוסף ממשיכה החברה להפעיל גם השנה את "פרויקט מתקתקות", בשיתוף עמותת "שוות" ורשת אורט. במסגרת הפרויקט מגיעות תלמידות בתי ספר למשרדי החברה בפתח תקוה, נחשפות לסביבת עבודה טכנולוגית, פוגשות מנהלות בכירות ומשתתפות בסדנאות ובפאנלים מקצועיים שמעניקים להן כלים להשתלבות עתידית בתעשיית ההייטק.

תגיות:
נבחרת הנערות
/
הייטק
/
יום האישה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף