לאחר שהושגו הסכמות עם ארגון המורים: גם בתיכונים ישובו מחר ללימודים

משרד האוצר הגיע להסכם עם ארגון המורים, ובכך בוטלו העיצומים בחטיבות העליונות. זאת, לאחר שמוקדם יותר נחתם הסכם בין האוצר להסתדרות המורים

אליאב בטיטו צילום: בועז רובין
כיתה ריקה, שביתת מורים (אילוסטרציה)
כיתה ריקה, שביתת מורים (אילוסטרציה) | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה
רן ארז
רן ארז | צילום: אבשלום ששוני

כמו כן, הוחלט על התאמת לוח החופשות: מוסדות החינוך יעבדו בימי אסרו חג, ל"ג בעומר ותענית אסתר. ימי האיסרו יועברו לגשר בין יום כיפור לסוכות ולמורים יינתנו שני ימי חופשה לבחירה. בנוסף, הגיעו להחלטה על עידוד המצוינות, כאשר יינתן סל גמולי תפקיד גמיש למנהל, כך שמורים מצטיינים יוכלו לקבל גמול בשווי 1000-400 שקלים בגין ביצוע יוזמה ולקיחת תפקידים. כמו כן, מתן אפשרות לחוזים אישיים למומחים מחוץ למערכת.

שרת החינוך, יפעת שאשא-ביטון בירכה על ההסכמים, וצייצה: "בשורה לכל תלמידי ישראל! אני שמחה ונרגשת לבשר כי מחר כל תלמידי ישראל יפתחו את שנת הלימודים תשפ"ג בכל הגילים, כולל בתי הספר התיכונים. מאחלת לנו ולכל ילדי ישראל ולצוותי ההוראה- שנת לימודים פוריה ומוצלחת!".

תגיות:
שביתה
/
ארגון המורים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף