מרוץ נשר – אליפות ישראל ב-5 ק"מ על המסלול המהיר במדינה

מרוץ נשר יתקיים ביום שישי הקרוב, כולל אליפות ישראל ב-5 ק"מ. המסלול ידוע כשטוח ומהיר במיוחד. יתקיימו שלושה מקצים: 10 ק"מ, 5 ק"מ (אליפות ישראל), ו-2.5 ק"מ לזכר רון אפשטיין ז"ל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מירוץ נשר
מירוץ נשר | צילום: עיריית נשר

המירוץ, שיתקיים ביום שישי הקרוב - מסמן את אחד המועדים החשובים בלוח השנה של חובבי הריצה בישראל, כאשר השנה הוא יארח גם את אליפות ישראל בריצת 5 ק"מ. המסלול בעיר נשר התפרסם כמסלול השטוח והמהיר בישראל, כמעט ללא עליות וללא פניות, מה שהופך אותו לבחירה האידיאלית לקביעת שיאים אישיים וזמנים מהירים במיוחד.

"אנחנו צפויים לראות תוצאות מרשימות במיוחד השנה", אומרים מארגני המירוץ, ומוספים כי "המסלול קיבל את תו התקן הרשמי של איגוד האתלטיקה והוא מושלם לריצה מהירה". מרוץ נשר יכלול כשלושה מקצים לבחירת המשתתפים: 10 ק"מ למרחקים הארוכים, 5 ק"מ שישמש כאליפות ישראל, ומקצה עממי של 2.5 ק"מ שהוא תחרותי רק עבור ילדים עד גיל 12.

נווסיף כי מקצה ה-2.5 ק"מ יוקדש לזכרו של סמ"ר רון אפשטיין ז"ל, תושב נשר ולוחם בגדוד צבר בחטיבת גבעתי, שנפל בקרב בצפון רצועת עזה בנובמבר 2024. במרוץ נשר אשתקד נרשמו מספר תוצאות מרשימות, וגם השנה צפויים להגיע הרצים המובילים בישראל במטרה לנצל את המסלול המהיר ולשפר את הישגיהם האישיים, על אחת כמה וכמה לאור העובדה שמדובר באליפות רשמית.

כל המקצים יזנקו ויסתיימו בפארק ספורטק נשר. ההרשמה למרוץ פתוחה, אך המארגנים מדווחים על ביקוש גבוה וממליצים להקדים ולהבטיח את המקום.

תגיות:
נשר
/
רועי לוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף