טרנסג'נדרית בת 15 הותקפה בבית הספר: "היא לוקחת כדורי הרגעה ולא יוצאת מהבית בלעדי"

רג'ינה בנד סיפרה בראיון על האלימות הקשה שבתה אושר חווה במסגרת החינוכים. "באחד המקרים שלפו סכין, מערכת החינוך שיקרה", שיתפה האם

אילוסטרציה: נערה בוכה
אילוסטרציה: נערה בוכה | צילום: אינגאימג'

רגינה בנד, אם חד הורית לשלושה, סיפרה היום (שלישי) ב-103FM על בתה בת ה-15 אושר - טרנסג'נדרית שלא הולכת לבית הספר בגלל אלימות שהיא חווה: "מגיל שנתיים ידעתי שיש לי ילדה בבית וקיבלתי את זה באהבה רבה", סיפרה לאילה חסון, "קיבלתי את זה באופן מלא לגמרי. ידעתי שמה שהילד שלי יחליט להיות כל עוד זה לא פשע זה בסדר".

"נכון".

"כשהיא הולכת לבית הספר וחווה אלימות מילולית ופיזית וללא הפסקה. באחד המקרים אפילו נשלף סכין. גם פה מערכת החינוך שיקרה. בבית הספר באשקלון לא טיפלו בנושא.

"הילדה נמצאת כיום במיטה ולוקחת כדורי הרגעה. היא לא יוצאת מהבית בלעדיי או בלי חברתה הטובה ביותר מכיוון שסביב מקום מגורה גרים אותם ילדים שמציקים לה והיא מפחדת להיום שם".

מבית הספר לא נמסרה תגובה

תגיות:
אלימות בבית הספר
/
טרנסג'נדרים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף