אורלי לוי-אבקסיס באולפן מעריב: "המצב במשטרה הזוי ולא תקין"

בראיון ליהודה שרוני מתחה חברת הכנסת מ"ישראל ביתנו" ביקורת נוקבת על המצב במשטרה. עוד אמרה כי הוטרדה מינית בעבר אך הרגישה שהיא יכולה להתמודד עם זה

יהודה שרוני צילום: ראובן קסטרו
אורלי לוי אבקסיס באולפן מעריב
אורלי לוי אבקסיס באולפן מעריב | צילום: אבשלום ששוני

"כאשר אלה שאמורים לתת דוגמה ומודל וחוקרים עבריינים - חוטאים, המצב הוא הזוי, לא תקין ולא בסדר", כך אמרה חברת הכנסת אורלי לוי-אבקסיס (ישראל ביתנו) בראיון למעריב אונליין שישודר מחר (חמישי), בעקבות פרשות ההטרדות המיניות במשטרה.

כשנשאלה האם הוטרדה מינית בעצמה השיבה: "היו בעבר מקרים, אך הרגשתי שאני יכולה להתמודד איתם. כשהרגשתי שמישהו עובר את הגבול עצרתי את זה. יש נשים, בעיקר חלשות ומוחלשות שמוטרדות מינית, ומפחדות לשים לזה סוף, חוששות לפרנסה ושלא יאמינו להן".

עוד בראיון, התייחסה לוי-אבקסיס גם לגזענות במערכת הפוליטית בעקבות פרשת אלי אוחנה והבית היהודי, לחקירות נגד בכירים במפלגתה ולשאלות הכלכליות-חברתיות והמדיניות העומדות על הפרק.

תגיות:
משטרה
/
אורלי לוי אבקסיס
/
בחירות 2015
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף