בן גביר נגד וינטר: "קודם שיעבור את אחוז החסימה"

איתמר בן גביר צינן את ההתלהבות מעופר וינטר וקרא לו לצבור ניסיון פוליטי לפני שידבר על תפקיד שר. במקביל תקף את היועמ"שית, הסביר את המשבר עם המפכ"ל והצהיר אילו תיקים ירצה בממשלה הבאה

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עקבו אחרינו
איתמר בן גביר, עופר וינטר
איתמר בן גביר, עופר וינטר | צילום: פלאש 90
2
גלריה

על המפכ"ל: "בחודשיים האחרונים גלי בהרב מיארה הצליחה לבלבל אותו"

אבל כעת הוא השר לביטחון לאומי, והוא גאה בהישגיו. "אתם צחקתם עלי כשאמרתי לכם שאני רוצה להיות השר לביטחון לאומי, ואז שהפכתי להיות שר מה אמרו? שר הפיתות, הוא לא יעשה כלום, והנה אנחנו ארבע שנים אחרי, אני עשיתי מה שארבעים שנה אף אחד לא עשה במשרד ביטחון לאומי וכך אני אעשה, 40 שנה מה שלא עשו במשרד הביטחון".

דני לוי
דני לוי | צילום: חיים גולדברג פלאש 90

"לפני שבאתי כל יומיים היה פיגוע. יש היום פחות מחצי"

"לפני שבאתי כל יומיים היה פיגוע. פיגועים יש היום פחות מחצי. לא רק ביו"ש, גם בישראל הקטנה, גם ברמת השרון", טען בן גביר. "זיני אומר מפורשות שהם מפחדים מהגיהנום של בן גביר בכלא. תחושת ביטחון? אני פתחתי כיתות כוננות, לא היו נשקים ברחובות, היום יש 300 אלף כלי נשק. נהרגו ממנו רק מחבלים, והצילו חיים של אלפי יהודים".

הוא שלל מכל וכול את הטענות שלפיהן מצב הביטחון האישי הידרדר בזמן כהונתו. "הממשלה הקודמת? אלה שקבעו שלא אוכפים את החוק בנגב? בואו איתי לתושבי עומר וכרמית ותשמעו איזו חגיגה הייתה שם. לך לתושבי באר שבע ותשמע אותם שהמצב השתפר לאין ערוך מאז שהכנסתי את המשמר הלאומי", אמר. "בשנת 2022 היו 49 פיגועים והשנה - 24 פיגועים, וזה למרות שגורמי הביטחון אמרו שאחרי 7 באוקטובר גורמי טרור היו עלולים לעשות פיגועי חיקוי".

תגיות:
איתמר בן גביר
/
עופר וינטר
/
103FM
/
גלי בהרב-מיארה
/
מפכ"ל המשטרה דני לוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף