לדבריה, "אין הבדל גדול, למרות שכל צבע מעיד על סוג אחר של נוגדי חמצון אחרים. גם לצבע הצהוב וגם לצבע האדום יש חשיבות בריאותית עצומה וכדאי לגוון".
"בשזיפים מכל הצבעים קיימים שלושה יתרונות. יש בשזיפים את האינדקס הגליקמי הכי נמוך מכל הפירות כך שהם הכי מתאימים אם יש נטייה לסוכרת", אמרה. "בשזיף אחד יש 30-25 קלוריות בלבד ולכן אפשר לאכול ארבעה שזיפים כנשנוש ביניים אחד בזמן דיאטה. בשזיפים (אדומים או צהובים) יש סיבים תזונתיים חשובים שעוזרים לפעילות מערכת העיכול ועוזרים למניעת עצירות".