אז מה נחשב לפרי? עגבניה אפשר עם האוכל? גם גזר אפשר, אז למה מלון ואבטיח לא? "עניין החומציות לא משחק פה תפקיד", הסבירה. "הארוחה מתעכלת בהתאם למרכיבי הארוחה, וכמות החומצה המופרשת תלויה בכמות החלבון, השומן, וגם הירקות או פירות. פרי מיד אחרי הארוחה לא משפיע על החומציות כהוא זה".
בהמשך הבהירה: "אם כבר אוכלים פרי אחרי הארוחה, חשוב לזכור – פרי = נשנוש. אם אכלתם אותו מיד אחרי הארוחה, כאילו בזבזתם את נשנוש הביניים שלכם, ואולי חבל. וזו הסיבה היחידה בגללה לדעתי כדאי לחכות עם הפרי, או כל נשנוש אחר, לשעות אחר הצהריים".