"במחקר המקיף מאוד שבוצע, בדקו את השפעת סוכרלוז על תאי גוף שונים כולל תאי מערכת חיסון והתבטאות גנטית. על פי התוצאות הסוכרלוז התגלה כחומר שגורם לפגיעה בגנים, פגיעה בתאי המעיים, השפעה על מערכת החיסון והגדלת דלקתיות בגוף, משפיע לרעה על חיידקי המעיים וגם - מסרטן", ציינה, והוסיפה: "לאור הממצאים, החוקרים ביקשו לבדוק שוב את הסוכרלוז שנמצא היום במזונות רבים מאוד שאנחנו קונים, גם לא אלו שמוגדרים 'דיאט'".
עוד אמרה, כי "מאזין התקשר לשאול על המחקר. לא ידעתי עליו, עניתי לו שזה מחקר אחד מתוך אלפים אחרים שהראו שחומר זה בטוח לשימוש. אבל אני חייבת לציין שהמחקר הזה היה מקיף מאוד ודי מפחיד, אישית החלטתי להפחית צריכה למינימום אפשרי וגם לא להמליץ בפה מלא, אלא עם הסתייגות". לשיחה הצטרף המאזין המודאג והשניים שוחחו על האפשרות להפחית בממתיק המלאכותי.