"ראיתי שיש בו גליצרין, והאמת שיש לו טעם מצוין", סיפרה המאזינה.
כזכור, בשבוע שעבר סיפרה רוזמן בתוכניתה כי "במחקר המקיף מאוד שבוצע, בדקו את השפעת הסוכרלוז על תאי גוף שונים כולל תאי מערכת חיסון והתבטאות גנטית. על פי התוצאות הסוכרלוז התגלה כחומר שגורם לפגיעה בגנים, פגיעה בתאי המעיים, השפעה על מערכת החיסון והגדלת דלקתיות בגוף, משפיע לרעה על חיידקי המעיים וגם - מסרטן. לאור הממצאים, החוקרים ביקשו לבדוק שוב את הסוכרלוז שנמצא היום במזונות רבים מאוד שאנחנו קונים, גם לא אלו שמוגדרים 'דיאט'".