פי ארבעה ויטמין C: איזה פלפל הכי בריא - אדום, צהוב או ירוק? | ד"ר מאיה רוזמן

הם צבעוניים, מפתים וטעימים, וניתן לאכול אותם טריים, לאפות אותם בתנור וגם לשלב אותם במגוון תבשילים - הפלפלים. איזה מהם מכיל את הכמות הגדולה ביותר של הוויטמינים? ד"ר מאיה רוזמן מסבירה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
פלפלים
פלפלים | צילום: ingimages.com
2
גלריה
פלפלים
פלפלים | צילום: אביר סולטאן, פלאש 90

על אופן הגידול של הפלפלים, על ההבדל בין הצבעים, על העונה הטובה ביותר ועל מה קורה עכשיו בתקופת המלחמה אני רוצה להעלות לשידור את טל שפירא, מגדל פלפלים בערבה: "הפלפלים של החורף הם הרבה יותר טעימים. כל הפלפלים מתחילים בצבע ירוק ולקראת ההבשלה הם מחליפים צבע לאדום, כתום או צהוב".

תגיות:
בריאות
/
פלפלים
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף