היא המשיכה: "מבחינת חיסכון בקלוריות - אין הבדל. צריך לחשוב על זה, שאם רוצים להגיע לגודל של וופלה, אם מורידים את כמות הסוכר, אז תצא וופלה יותר קטנה. אם רוצים להגיע לגודל מלא ואין סוכר, אז מוסיפים עוד קמח. הקמח והסוכר זה אותו הדבר מבחינה קלורית, לא משנה מה שמו במקום, גם בריאותית. וזה שכתוב 'וופלים ללא סוכר' או שזה מתאים לסוכרת, זו חוצפה! כי זה לא מתאים לסוכרת".
"זה קמח לבן עם שומנים לא איכותיים, וקמח לבן גורם לדלקות בכלי הדם, לסיכון למחלות לב ולעודף אינסולין. זו באמת שאלה מצוינת. וופלים ללא סוכר לא עדיפים, לא לסוכרת לא לדיאטה, משום בחינה. הרבה דברים ללא סוכר הם לא עם פחות קלוריות", סיכמה ד"ר רוזמן.