"אני לא יכול לכלול את כולם. אני יודע רק מה קורה בשטח. בפועל יש ארבע חברות שמותרות לגידול קנאביס אך בקרת האיכות לא מעבירה אותם. כתוצאה מהמחסור למטופלים אין ברירה אלא לחזור למגדלים שממשיכים לנפק ללא שום סטנדרט".
"כשאת קונה עגבנייה בסופר תמיד תמצא עגבנייה אחת טובה יותר ואחת פחות", הדגימה דריזין. "כל צמח מספק בעונה שונה ובתנאי גידול שונים איכויות שונות של הצמח. בישראל נקבע שאת צמח הקנאביס מותר לגדל אך ורק בחממות. לגידול בחממה יש חסרונות תנאי הגידול בארץ בחממה אינם יכולים להיות סטריליים. אני חושבת שצריך לאפשר גידול גם בתוך חדרים נקיים ואז לא ייווצרו פטריות ועובשים. זו בעיה שכל החקלאות נאבקת עמה".
"אני לא בטוחה שמדובר ביד מכוון. אני חושבת שאנחנו הישראלים לא תמיד מדייקים ועושים את כל מה שהרגולציה דורשת מאיתנו ולעתים לא תמיד חושבים עד הסוף. ההחלטה לגדל את הקנאביס בחממות היא של משרד החקלאות. אני מניחה שלא חשבו עד הסוף על המשמעויות".