מוסקבה: כוחות המשטרה עצרו אדם שהתחזה לחולה בנגיף הקורונה

משרד החוץ הרוסי הודיע על מעצר אדם שהעמיד פנים כי קורס ומפרכס בקרון מטרו עמוס, בטענה שהוא נשא הווירוס הקטלני. במידה ויורשע - הוא עומד בפני 5 שנות מאסר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נוסע לובש מסיכה ברכבת בבייג'ינג
נוסע לובש מסיכה ברכבת בבייג'ינג | צילום: REUTERS/Carlos Garcia Rawlins

משרד הפנים הרוסי הודיע היום (שלישי) כי משטרת מוסקבה עצרה גבר בגין התחזות לחולה בנגיף הקורונה הקטלני. הגבר, שעטה על פניו מסיכה, קרס בקרון מטרו בעיר כחלק ממתיחה, כך לפי החשד.

בסרטון בו תועד המקרה ופורסם ברשתות החברתיות, נראים נוסעים שונים כשהם המנסים לסייע לגבר שקרס, והחל לפרכס באמצע קרון עמוס. הנוסעים שניסו לסייע לו נראים כשהם בורחים לאחר שהגבר החל לפרכס באופן חמור. כלי התקשורת במדינה כינו את התקרית "מתיחה שיצאה מכלל שליטה".

המתחזה הואשם בהתנהגות ציבורית פרועה. במידה ויורשע, הוא צפוי לעמוד בפני עונש של חמש שנות מאסר. עורך דינו של הנאשם ציין: "הוא בהלם, הוא הגיע למשטרה מרצונו, הוא לא התחבטא. הוא לא ציפה לכל זה. קצין החקירה בעצמו אמר כי ככל הנראה העיסוק במקרה ייפסק".

תגיות:
מחלות
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף